sâmbătă, 8 iunie 2013

3 luni in 3 minute


Am fost tot mai ocupata, nici nu stiu cand a trecut timpul si am implinit 1 an si 3 luni! De cand nu v-am mai povestit despre mine mi-au mai iesit o gramada de dinti (4 masele si vreo 2 canini) , m-am prins cum pot sa merg cu viteza (mai) mare fara sa cad la fiecare 3 pasi, m-am prins ca pot sa cuceresc pe mai oricine daca zambesc haios si imi inclin nitel si capul intr-o parte, dar mai ales…M-AM JUCAT!. 
Tati se joaca cel mai mult cu mine pe afara, imi explica ce e de facut cu tricicleta fara pedale pe care mi-a adus-o Iepurasul de Paste, ma da in leagane, ba o data m-a dus intr-o padure si a pus pe mine ditamai hamul si casca si m-a pus sa fac un traseu tare periculos printre niste copaci. Teribila experienta!

Cu mami, cu Fratiorul sau singurica am alte distractii. Mami cauta mereu idei noi si ghiduse. Cel mai mult ii place sa citeasca ideile de aici , aici , sau aici

Si asa am ajuns sa am o adevarata colectie de lucruri carora mami le zice “cutii senzoriale” din care sa pot face hiper-deranj in balconul la care saraca doamna Gina are de curatat saptamanal.
M-am jucat cu orez 
cu paste si animale salbatice


cu spuma de ras


ba chiar si pe “planeta Marte” am ajuns!


Am invatat despre cerc


Despre lumea subacvatica


Am incercat si sa desenez


Parca insa cel mai mult si mai mult imi place sa citesc!Acum ca v-am povestit toate astea sigur ati inteles de ce nu am avut vreme sa intru mai des pe aici si sa va zic despre mine! J


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu