joi, 15 noiembrie 2012

Noutati

Dragii mei, am fost atat de ocupata in ultimele zile incat nici pomeneala sa mai am vreme sa scriu ce mai fac. Aproape ca as putea spune ca am tinut-o tot intr-o petrecere. Timp de 3 zile la rand s-au adunat la noi in casa oameni care ii tot felicitau pe mami si pe tati si pe mine ma tot trageau de falcute sau se strambau la mine, ma luau pe sus, ma pupau..in fine, nebunie curata! Mi-a placut insa ca nu au fost doar oameni mari ci au adus si copii ba chiar si bebelusi mai mici decat mine! Vai, cat de haiosi sunt! Despre bebelusul cu ochi albastri am sa va povestesc eu insa alta data, mai pe larg, ca e prea dragut sa il inghesui in povestea asta! Asa..si cum spuneam.. am stat linistiti vreo cateva zile si pac! Alta petrecere! Multi copii, harmalaie mare, jucarii colorate, cam aceiasi oameni simpatici care sa ma amuze dar si ceva ce nu am mai vazut pana acum..o constructie rotunda cu 3 etaje si care a luat foc la un moment dat! Si in loc sa sperie invitatii, i-a facut sa cante “Multi ani traiasca!” si apoi sa aplaude! Iar si in final copiii au stins flacarile sufland in ele cu putere! Asa ceva nu am mai vazut!
De la a treia petrecere tocmai ce m-am intors: a fost vorba de bebelusul cu ochi albastri de care va ziceam..Doamne, ce ritual mi-a fost dat sa vad! L-au dus intr-o cladire cu pereti pictati, cu multa lume adunata acolo, iar in centrul evenimentelor doi oameni imbracati in vestminte neobisnuite i-au citit bebelusului dintr-o carte cu povesti, apoi l-au dezbracat, l-au scufundat in apa, l-au imbracat in altceva, I-au dat de baut o licoare magica si paf! L-au adormit pret de cateva ceasuri bune! Nu va mai povestesc de dezmatul de dupa..ce de-a lumini,mese pline, cata muzica, cata lume care venea sa se uite la mine..m-a luat ameteala si am adormit, ce era sa fac? In ritmul asta eu nu stiu cat mai fac fata..trebuie sa ma apuc de dormit bine noptile, ca nu-i de gluma in familia asta bag de seama!

Un comentariu:

  1. Off topic, apropo de gogosari, o sa colectam noi si merge cineva acolo. Dati- mi un comentariu cu o adresa de mail si nu il public, doar iau adresa

    RăspundețiȘtergere